Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling och förstånd



Storlek är en volym
Kärlek är en känsla

Och sökandet efter
Mål och överlevnad i
Livets händelseförlopp

Väsentligt för arternas
Fortbestånd

Kanske bär även det
slumrande biet inuti

sin kupa med Hatt
av snö dem i sin
knappnålshuvud. ..

Trots all sin litenhet?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-12 10:09



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Kan ju säga att jag uppskattar stora delar av texten. Slutet känns dock liksom avsnoppat och hade i mitt tycke kunnat utvecklas och givit den en femma i betyg :) Allt gott dock!
2019-12-15

  gunnnar nylund VIP
En fundering med bismak är väl
detta under kupans tak.
2019-12-12

    Lena Staaf VIP
Jag tänker att kärlek både är drift och känsla av samhörighet. Stort och komplicerat är det i alla fall. Månne biet vet?
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP