Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stilla din oro min son

Livet piskar i ryggen
Ingen dans på mjuka rosenblad
Hur en sammetsmamma som jag
Vill lindra sin yngsta
Sjukdomar och stölder
Svåra beslut att stöta
Livet min son
Gör stora volter
Just nu har du ångest
Nedåt nedåt nedåt
När du var litet knyte
Då tröstade en napp
En nalle
Du är vuxen nu
Om din far hade levat
Skulle han trösta
Tänk ge dig nappen
I alla fall
Min lilla




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-12 12:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint och kärleksfullt hur man vill skydda sitt barn. Känner igen mig.
2019-12-18

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla som känns och berör inom!
2019-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Moderskärlek!
2019-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP