Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När himlen inte längre vill

När himlen inte längre vill
när gråten tagit slut

vad gör då en stackars människa
när flyktvägarna ter sig stängda
och solen fått svårt att gå upp
när alla leenden har stelnat
och
när vapnen hotfullt skramlar och misskund förlorat sin mening

vad gör vi då
vi människor




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-12 14:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint formulerade tankar
2019-12-19

  Minkki VIP
kanske är det så att vi själva måste drabbas av den nöden för att blir människor för dem som är i den nu?
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP