Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilmekanikerns 28-åriga fundering



En del ser
Reservdel

Som ett
Automatiskt
komplement

Till något som
gått sönder

Synd att det inte
Finns en reservdel

Till en trasig relation

Som går att reparera
eller gör det det?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-12-14 06:40



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag har också skrivit om reservdelar, men den känns inte riktigt klar. Kul att se att vi får samma idéer ibland. :)
2019-12-18

  överlevaren VIP
Kanske ett tändstift så motorn spinner och lite tankning....
2019-12-16

    ej medlem längre
Tänkvärt, vemodig och kanske lite humor. Perfekt!
2019-12-15

    Lena Staaf VIP
Man sätter in fler och fler reservdelar. Till slut finns inget kvar av originalet. Då ger man upp.
2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP