Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag söker ord

jag söker ord

de upplysande

de någrafå som inte lämnar dimmor efter sig

några få ord bara

de skimrande magiska

de öppnande

förlåtande

klara




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-16 18:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bra! Gillar den här texten. Några få ord blev det - men de rätta orden!
2019-12-19

  Håkan Grapenfalk
att skriva enkelt är svårt, skrivaren är bra på det!
2019-12-18

  Minkki VIP
ibland faller de över en, som en gåva från ordrymden bäst man letar i ordjorden
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP