Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vänskap


vänner

Vänner, vänner,
människor du känner-
människor människor som berör, ditt sinne och din själ.
människor som vill dig väl.
Vänner, vänner,
personer som du känner
sedan många och långa år,
personer som du kanske känt sen din ungdoms vår.
Vänner, vänner
människor du kan lita på i alla väder, som inte bryr sig om hur du ser ut eller vad du har för kläder
vänner är det bästa som finns , männikor man alltid minns.




Fri vers (Fri form) av charlotte VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-17 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP