Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker!

Har sökt min inre frid.
Jag har nu fått den.

Att inte veta, att det inte står forts.....

Du tog mig i din famn, smekte mig över håret.
Där finns hoppet!




Fri vers (Prosapoesi) av Ezmeralda VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-18 18:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint!
2019-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens magiska kraft som ger lugn och tillförsikt!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP