Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tomma ord

Jag är orden som tar slut,
jag är liket i tomhetens debut,
jag vilar i graven strax intill,
jag är en bleknande vit pupill.

Jag är ensamheten i ert hjärta,
jag är kedjan som ulvar fjättra,
jag är en skugga inte en vän,
jag finner aldrig livet igen.


Jag ser allt ni vill glömma,
jag är revolutionen av allt att döma,
jag är stillheten i en döende vind,
jag är orden som gör er blind.

Jag förväntar mig att dö nu,
jag är ovälkommen i er farstu,
jag är ett vilddjur utan boja
jag är Akilles utanför staden Troja

Jag är natten som lägger sig ned,
jag är stenarna i ett jordskred
jag är begravd under jord,
jag är bara tomma ord.




Bunden vers (Rim) av Marcus Gabriel Fors
Läst 224 gånger
Publicerad 2019-12-20 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Gabriel Fors
Marcus Gabriel Fors