Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P A K T

sjävpåtagna mål landar tungt
som rymdraketer på avslagna planeter

avlägsna referenser

ord utan mening
meningar utan tyngdlag

andras lagar om makt och medel

oro över hyror och fördubblade hyror

saker som flyr huden
lämnar ingen oberörd



vackra teckningar
tecknar hack i atmosfären

gör ingen affär av dissonansen

lämnar något bakom oss
för att leta efter ballansen

första chansen på flera år

att äntligen komma bort
eller i varje fall komma nått
på spåren

min tid i tidningen
var det enda som gjorde mig glad

jag kan inte chansa mig vidare
bland meningar och mål

inte referera mig hög på ciderbubblor
glida runt på framtiden

som om den aldrig kommer

den kommer

den kommer

lagom till jul är den här

då får man paket
både stora som små

paket

får jag




Övriga genrer av Jonathan Mattebo Persson
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-07-03 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson