Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varse

när all oro släpper
som slaget på en pianotangent
och tonen som då slipper
ur örat som på flämt
ger själ till anden räcker
en dörr som står på glänt
och in sipprar ljudet
av allt som inte hänt




Fri vers av Jonathan Mattebo Persson
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-16 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson