Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skål

Utav sanning fanns orden tillsammans med oss
jämför med brödet vi delat
Skålar med godis som kommit till trotts
ingenting blandas så noga

likgiltighetens framsteg skrämde oss nog
och
väldigt få av oss
handlar

utav ljudet från brytande vågor bröt vi oss loss
beväpnade med VISA-kort, biceps och shorts
dök vi i reven och slogs för vår sort
fast vi slog alltid nedåt oss själva
nu spelas kammarmusik i det högsta tornet
tystnaden är döden som skäller.




Fri vers av Jonathan Mattebo Persson
Läst 312 gånger
Publicerad 2012-04-22 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson