Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nagelbitarna

Under belägringen växer mina naglar till svärd
och jag känner
den yttersta behörigheten

Oron byter plats med verkligheten
och tänderna får smak av bly

makten gör allt tydligt
skratten får ett nytt sound
och vi börjar prata nya språk
i tunnlarna och ekot

utlopp för vårt liv




Fri vers (Prosapoesi) av Jonathan Mattebo Persson
Läst 300 gånger
Publicerad 2012-04-03 08:02



Bookmark and Share


  Marcus B
Gillar den här! känns dock som att det alltid slutar illa, makt är ju ganska beroende framkallande.
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson