Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsslända

Morgonen är möjligheter
Kvällen är konsekvens

Morgonen är mod
Kvällen är rädsla

Morgonen är vatten
Kvällen är eld

Sammanfattningen är tårar
av glädje




Fri vers av Jonathan Mattebo Persson
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-20 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson