Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oblat

Jag lägger chips på tungan
Nu är det mitt oblat
När en bara äter ett och det är natt
sittandes i ett tyst hus
blir chipset ett oblat
om man lyssnar till det uppmärksamt
och om man låter det smälta på tungan
så att saltet rinner ned för gommen
och kroppen inte ger ifrån sig några ljud
och det är därför helt tyst
utom vår egen andning
så blir en sina val
och när det inte finns något chips mer
fröjd




Fri vers (Spoken word/Slam) av Jonathan Mattebo Persson
Läst 358 gånger
Publicerad 2015-01-02 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson