Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


juldikt


Julens magi

Känner du julens stillhet?
Känner du julens ro?
Kanske styrs du av kravfyllda måsten
eller låter du sådant bero?

Känner du hoppfull förväntan?
Ser du all julens magi?
Hur det tindrar i småbarnens blickar
eller går allting sånt dig förbi?

Stanna en stund mitt i stressen
sätt dig och andas ett slag
fundera på vad som är viktigt
på vad som förgyller din dag

Gör mer av allting som du älskar
ge allt vad du värnar din tid
bara du vet vad själen behöver
bara du vet hur hjärtat får frid

©JessicaMarieOlsson2019

besök gärna  www.facebook.com/jessicasdikter




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 748 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-21 20:42



Bookmark and Share


  Poesitjejen
JAG RYSER! Så himla slagkraftigt budskap?
2019-12-21

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Detta är jättefint skrivet.
2019-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Magi är alltid av ondo.
Så även julen.
2019-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP