Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor av gråt

rester av sorgflor
slår in mot lidandets stränder

gråten är nära nu




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 306 gånger
Publicerad 2004-10-18 17:01



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ordet känslor störde mig dock. kanske något annat ord t.ex rester eller spillror skulle passat
2004-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself