Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommartider, sorgtider

Den blommande näckrosen
utslagen, sovande på ån
är som ett minne av lyckligare tider


sommartider
ska vara
kärlekstider


men nu är
sommartider
sorgtider




Fri vers av virre
Läst 638 gånger
Publicerad 2006-07-03 12:05



Bookmark and Share


    Bim
....så vänder sommarvinden ett blad och kan hända blir du glad,-hoppas det!Hälsn.Bim
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

virre