Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett handtag hjälper...

Stöd väns kropp som själ
det gör vänskap väl, utan
hjälp slås allt ihjäl!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-25 12:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del dörrar handtag sakna,
det håller en del tomtar vakna,
släta ytor kan vara försedda,
som matvrak även lätt förberedda,
en kram eller puss kan få famnar att rakna...
2019-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt