Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss fläta en bro

 

När du smyger din hand i min
och försiktigt flätar våra fingrar
då flätar jag en enkel bro
av strå och gamla minnen
tillbaka till en annan tid
när jag tog din beröring för given




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-12-26 17:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint skrivet och att ha i minnet så man är rädd om varandra, tänker jag.
2020-01-25

  Seasons VIP
Mkt vacker symbolik och bra motivskikt i dikten, bra formmässigt. Mkt berörande!
2019-12-26

  morgonstjärna VIP
skör inlevelsefull fon, vacker i sin enkelhet
sista raden visst är det så
det vi tar som självklart tänker vi inte på varje dag
ett mänskligt drag upplever jag
2019-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes