Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spill ditt mysterium

 

 


Ge mig

dina hemligheter

Dela ditt mysterium

Droppa, nej spreja

din ljuva essens

över hela mitt väsen

Låt mig dansa 

mitt i din storm

känna 

hur dina drömmar

rinnande nedför 

min kropp

gör mig genomvåt

Jag vill svälja

varenda droppe

av dig






Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-18 07:37



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Gillar texten, den är så härligt extatisk. titeln tycker jag att du kunde ha tänkt över mer. Mycket läsvärt ändå.
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes