Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den taktila sensorikens sensualitet

 

Dina fingertoppar vilar
fjäderlätt mot min handled
i en helt omedveten beröring
som gör mig mycket medveten om
hur det får hela mig att pulsera
mot dina mjuka fingrar 




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-27 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensibelt de luxe!

Att koncentrera hela kroppens känslor och vibrationer till en beröringspunkt är en superkraft som behöver utlopp. Det är som förstoringsglaset som sätts framför träbiten en varm sommardag :)
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes