Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster


Fearless

Helt orädd
Vad kan man vara rädd för mer än rädslan i sig själv
En obehaglig känsla helt enkelt
Men den går att göra någonting åt
Bearbeta

Hotad till livet
Vägrar att känna sig rädd då man vet om att man
inte har gjort något fel
Då får den eller de mörda en då
De som hotar borde istället vara beredda på
repressalier då attack är bästa försvar
då jägaren själv blir jagad
Men ingen människa ska behöva gå och känna sig
hotad om den har ryggen fri
Om den har ett rent samvete i bagaget
Inte gjort en fluga förnär
För man gör ju inte det mot någon annan det man
själv inte vill bli utsatt för
En enkel regel men nog så viktig
Precis som den sig bör om man ska få kalla sig för
människa och inte ett vilt djur..

Fearless
Helt orädd
Ja, det är den stora frågan det...

Ken Cassel
28/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-28 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel