Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öster om botten

 

ville dig likt inget annat 

 

dig gjorde slut med en varm 

sommardag för femton år sedan. 

Ville dig för var den ende 

som fick mig att överhuvudtaget lämna 

mig för ett ögonblick. 

Ditt oförstånd 


Ville dig säkerligen även för det. 

Din oförmåga att analysera. Enbart 

vara. 

behöver inatt. Ditt våta 

täcke utav trygghet. Behövt så länge. 

stryker 

 Ler. Ditt land. Dina porträtt. 

även din pappa. Allt tar jag. Allt uthärdas. 

en liten flicka. Till havs. Vågorna är 

höga. för djupa. 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2019-12-29 02:09



Bookmark and Share


  hansensson
Vackert!
2019-12-29
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP