Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska fel

När jag tänker tillbaka,
så många kvinnor,
så få namn och få ansikten.
Några få skönheter
jag gärna hade träffat igen.
Det är svårt att älska
när man knullar bra.




Fri vers av Dorian
Läst 185 gånger
Publicerad 2019-12-31 00:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt är kärlek, det finns inget annat.
2019-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Dorian
Dorian