Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ung sorg och tidig kärlek


mormor

När mormor dog
då var jag ung
min lust att leka
med sig hon tog
Jag minns ännu sorgen som tung jag ville hellre kela och smeka,
nån häftig grabb, som varit tillräckligt snabb,
att få mitt hjärta att brinna
för den låga åldern till trots så var jag ju kvinna
min mormor som varit min bästa vän.
Saknar jag faktiskt än




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-31 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP