Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag påbörjade den för så länge sedan men hittade ingen fortsättning, så nu får dikten vara såhär.)


Fjordar

De strandade valarna är inte här för oss
de ska kartlägga vattnets strömningar
vilka platser som är dödliga och vilka som ligger öde
landskapet just innan sömnen




Fri vers av Grävling
Läst 137 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-01 18:32



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
En vacker komposition mellan en bild av naturen och det abstrakta

2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling