Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankarom det som varitoh ska koma


nyåret

nyårsnatten är kall, himmelen som et svart hål
där jag kan titta ut
och se när det gamla året tar slut,
begränsat med alkohol men jag ber och önskar
att våren återkommer och grönskar
och att jag med hjälp av solens sken
åter ska få brunbrända ben
och jag hopps att jag får
ännu ett nyår!




Fri vers av charlotte VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-02 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP