Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L*Å*N*G*A

Då ska det bara va´ långa
ej nå´n idé att annat fånga...
Då kammas noll ju!
Bäst att ta långan nu!
Annars lutfisk orätt, sa många...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-04 16:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett skrivande som smakar fisk, sådan som säljs väl över disk, får en att sakna vad på ett julbord, ungefär som att stundom sakna ord, undran över om självet behöver 'smisk'...
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt