Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasklart

Ofta är mestadels
vanligt och allmänt,
men inte så ofta
lika ovanligt som
när då och då
mestadels och
allmänt är vanligt
förekommande.

Därför är då och då
inte lika ovanligt
som mestadels och
allmänt när ofta
inte är lika vanligt
som när då och då
mestadels är ofta
förekommande.




Fri vers av Nils-Ivar Lindström
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-01-05 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström