Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgat försvar!

Potatis och rödbeta släkt?
Är den verkligen sann din upptäckt...
Potatis ljus du...
Rödbetan helt röd ju...
Den har väl högt blodtryck då Lill knekt!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-06 00:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gillar korta texter på rim, här förstås dock inget av tjim, tråden är här väldigt lång o lös, kanske att texten ändå har visst klös, jaget får väl i skola mer gå, för att sedan alls kunna förstå...
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt