Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel prognos

vem sa att livet de går sakta , som ett vattenfall mannen akta
mina rader slaktar, varje bokstav kalla de för fakta
riktig kallafakta , svårt o se mig snacka om jag inte backar up
hört på dessa horor mannen blivit trött,
färgblind ser bara rött , dämpar tankarna med zutt
guzzen ser ut som en docka , glider amg alla chockas
för henne skulle poppa
vilken fucking rap se mig rocka
sedlarna e röda känner du hur dom lockar
hör du djävulen viska, vilken morot alltid van med piskan
skjuter alla håller ingen gisslan
min tankar fått psykos , psyk efter mig duckar varje diagnos
aina efter mig de vill sätta mig i lås
jag är som vädret alltid fel prognos




Fri vers (Fri form) av den råa sanningen.
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-08 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den råa sanningen.