Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan styra min bil

Jag kan styra min bil
Nästan var jag vill
Jag kan styra min cykel
Jag kan styra min hund
Inte min katt
Inte mina barn
Kan inte styra vädret
Ej heller sjukdom helt
Jag kan inte styra världen
Kan inte styra kriget att ta slut
Jag kan styra musiken
På min spotify
Men inte konserten
Som spelar live
Kan inte styra livet
Och inte mannen
Jag älskar
Inte heller mannen
Som är min bästa vän
Jag kan styra mina ben
På promenaden
Men inte min hjärnas tankar
De styrs på autopilot
Direkt från hjärtat
Eller tvärtom




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-08 12:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härligt styrfarts poesi!
Som känns från
hjärtat framåt!
:)

2020-02-06

  Anya VIP
Tycker om denna text med psykologisk touch. En konst att veta vad man kan styra. Kloka ord.
2020-01-16

  Lars Hedlin
Mycket bra och insiktsfull.
2020-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livet, om det som går att styra och det som inte går.
2020-01-09

  ULJO
Allt kan man inte kontrollera. Men vissa saker skulle man vilja kontrollera. Som krigets fasor.
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP