Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tornseglarens dröm

 

När tornseglarnas flykt målar fjädermoln
över skymningsrodnadens horisont
och koltrasten stämmer upp
sin sorgesamma serenad

så minner de om svunna sommarnätter
när långsamma rullande dyningar
från din barms mjuka rundning mot min kind
bar mig över drömmarnas hav




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-01-09 11:27



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Ordens lätta vingar över böljande ljud som i djupsömnens r e m
2020-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-01-09

  Niliboy
Riktigt vackert!
2020-01-09

    ej medlem längre
Som en smekning..
2020-01-09

    ej medlem längre
Så fin!
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes