Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OK, nu gör jag ett allvarligt försök att börja skriva lite igen. Hoppas jag orkar hålla uppe det nu.


Konstgjord värme (brännande kyla)

Neon som bländar mitt öga
bränner med isande kyla
Skratten som intet betyder
Förvånande? - Föga

Polis i storhetens sinne
trevar på ljudlösa meter
Skriver vad lillkillen heter
som får sig en pinne

Musikens tystade vänner
Bilden som inte blev färgad
ligger nu sårad och härjad
med kyla som bränner




Fri vers av Blake
Läst 688 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-03 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake