Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktövning med bokstaven A.


Anna

 


Anna anade
att alla arter
alltid andades
annorlunda andlighet
avsides allmänheten




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-10 10:48



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Snyggt och tilltalande är den, din A-text! Tack
2020-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP