Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

speglingar


i ogripbart virrvarr
skådar jag världen
som tycks den vara
böljande förvriden av tårar
bland hopplöshetens offer
i dödsskuggans dalar
faktum kvarstår dock
vi finner ljusets källa
just i djupaste mörker
och ingenstans blir
den flackande lågan
påtagligare kontrast
än där




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-10 12:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja någonstans måste det finnas hopp i mörkret. Fint skrivet.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg