Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

En själslig allians.
En kroppslig sammansvärjning.
En andlig koppling.
Ett gemensamt andetag.
In.
Ut andas vi tillsammans.
In andas vi, du och jag.
Ut.
Luften i våra lungor fyller oss, syresätter oss, lämnar oss tomma.
Tankarna i vår hjärna sysselsätter oss, lyfter oss, lämnar oss i tvivel.
Känslorna i vårt bröst strålar ut i varje del av våra kroppar, värmer oss, lämnar oss blottade.
Starkare tillsammans.
Svagare än vi någonsin varit.
Nakna inför varandra.




Fri vers (Fri form) av Frittjoffs
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-12 15:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Starka tillsammans och svaga inför varandra, fint skrivet. Närhet som känns.
2020-01-12

  Femme Fatale
Jag älskar denna dikt! Känner igen mig i dina ord.
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Frittjoffs
Frittjoffs