Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan skyddsnät

Ensam i ett rum,
finns inga väggar kvar.

Ensam blott en stund
Inget är just som det var.

Naken runtomkring
Nykläckt ur mitt skal.

Allas blickar i en ring
Allt jag har är nya val.






Fri vers (Fri form) av Frittjoffs
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-30 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frittjoffs
Frittjoffs