Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Randigt vemord

Zebraränder.
Föränderligt
under.
Moderligt föds.

Mordbränder.
Männens
vidunder.
Egon som göds.

Sandstränder.
Sändebud,
återgång.
Ångande bjöds.

En dag i sänder.
Se vad som händer.
Återföds.




Fri vers (Fri form) av Frittjoffs
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-03-30 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frittjoffs
Frittjoffs