Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På riktigt

Med dig är det på riktigt.
Det var inte alltid det.
Du var rädd.
Och säkert jag med.

Med dig är det enkelt.
Det var inte alltid det.
Du var tillbakadragen.
Och jag spela’ med.

Med dig är allt kärlek.
Det var alltid det.
Bakom spelet och masken.
Det som är kommer ske.




Fri vers av Frittjoffs
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-05-04 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frittjoffs
Frittjoffs