Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild. ULJO


Kärlekens Väg

Kärlek och glädje
hand i hand
förseglat med
rödaste sidenband

Livet är kantat
av rosenblad
nektariner, kanel
och doftande bad

Stearinljusets låga
fladdrande kraft
förföriskt lockande
livets hallonsaft

Lek och bevara
glädjens rus
må kärlek finnas
i varje hus

Kärlek och glädje
vill nog alla ha
vänlig beröring
är för själen bra

(Copyright © ULJO




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 472 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-05 08:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fin fint skaldat!
2020-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig dikt...
2020-03-14

  Sommarina VIP
Blir glad av ditt rim. Om kärlek.
2020-03-11

    Max Poisé
Är en ”sucker” för vers och belyser gärna de texterna, som inte bara skänker innehåll utan även melodi...
2020-03-08

  Lars Hedlin
Vackert textat om livets fina!
2020-03-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vad vi i kärlek vill
är bra medel att ta till
även att också få nå då
något väldigt gott ju
att leva för och på!

2020-03-07

  Anya VIP
Ler när jag läser. Tycker särskilt om den andra strofen med kanel bl a.
2020-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Fint rimmad text om den bästa av världar!
2020-03-05

    Lena Staaf VIP
Kärlek - en överlevnadsfaktor. Vackert beskrivet i fint rimmad dikt.
2020-03-05

  Maria Sundelin VIP
Härligt
2020-03-05

  Nils-Robert
Så fina rader om den viktiga kärleken. Bra rimmat.
2020-03-05

  Öknens Ros VIP
Fint om kärleken.
2020-03-05

  Feliaxel VIP
Kärlek är fantastiskt
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO