Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om en saknad efter min bästa vän


Tomhet!

Vart jag än går
Ensamheten finns alltid där
Vart jag än ser
Finns du aldrig där
Ensam på min väg
Smärtan jag alltid bär
En tyngd i mitt hjärta
Tomheten så stor
Innerst från hjärtat
Jag önskar och ber
Att plötsligt en dag
Står du dör och ler
Och vill finnas igen
Min allra bästa vän




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-14 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan