Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exakt!

Vad för något förstärker mest?
Gör det för ögat, som örat bäst?
För om man det hör
man säger alltid, kör!
För ALLRA blir ettan i var test!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-14 12:56



Bookmark and Share


  ULJO
Hörseln det sista som överger oss.
2020-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt