Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vänskap mellan mig och min bästa vän som inte längre finns i mitt liv.


En vänskap

När vi först mötte varandra
Klickade vi på en gång
Det betydde så himla mycket
Vi var som gjorda för varandra
Vi kunde prata om precis allt
Skrattade och hade så kul
Det blev en vänskap så stor
Som väldigt hastigt bara dog
Nu är allting helt över
Det är så himla tomt
Du är så långt borta
Tänker på dig varje dag
Saknar dig hela tiden
Vill att du kommer tillbaka




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-14 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan