Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olika realtioner i livet


"Tvåsamhet"

Du och jag,
skulle bli Vi, en vacker dag.
Tvåsamhet när man riktigt känner varandra
och inte behöver andra.
Tyvärr kan tvåsamhet krackelera
och inte finnas mera,
Då blir tvåsamheten: Ensamhet
Där man oftast drömmer om fler-samhet;
Några små som skriker på natten
och vill ha vatten,
och saknar kanske tvåsamheten igen och blir vän med ex-et
- det bästa jag vet,
När folk håller sams
och inte håller på med nåt trams.




Fri vers av charlotte VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-15 18:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
”man måste vara två för att dansa tango”
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP