Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar min guldfisk

Hade en guldfisk
han levde i över tio år
i en stor rund vattenskål
Det såg fint ut
Den var så fin
Nu när jag vill ha en ny
får jag inte införskaffa någon
Min fisk var deprimerad
upplyste man mej om
I tio års tid fråga jag
Nu har jag ett större
fyrkantigt akvarium
Men fortfarande för litet
Den skulle bli deprimerad
Men min levde ju i tio år
Hur vet man att fiskar är deprimerade
Nu simmar bara några
små gråa skuggor runt i akvariet
Så tråkigt
Nu blir jag deprimerad
Jag saknar min guldfisk




Fri vers av Krengan
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-15 12:50



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Tänk så många människor som lever som din guldfisk i sin egen lilla runda eller fyrkantiga glasskål.....
Den här berättelsen blir bara bättre och bättre ju mer jag läser den och tänker på det...
2020-02-21

  the wildcat VIP
köp en guldfisk
kolla på biblioteket de har böcker om akvariefiskar
vilka växter och utrustning du ska ha
och sköteln, det är lättare med stora akvarium ph-värdet
du behöver en pump vattenrenare
aldrig hört fiskar blir deprimerade
och haft akvarium i olika storlekar från litet till 500 lit
men rektangulära
köp en guldfisk
det är rogivande titta på fiskar
kul med olika sorter

2020-02-07

  Lena Staaf VIP
Viktiga frågor som ställs om djuren ska anpassa sig för att göra oss människor lugna och glada.
2020-01-17

  SatansSon VIP
syrran hade akvarium och cockerspaniel. vet inte hur det gick med fiskarna. men hunden dog 8 år gammal
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Krengan