Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget bäst i test!

Om folk då lät bli
ta form av annan person
rätt kropp vi fick se...

Det den var skapt för
egen kostym, bäst kutym
säger varje test...

Allra bäst man mår
när egna jaget en bär
man är på: Rätt spår!





Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-15 13:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket vi vinna på att inte försvinna eller förvandla oss en sen timma!
2020-01-17

  Feliaxel VIP
Kloka ord
2020-01-15

  ULJO
Helt rätt. Det gäller att vara sig själv och stå för det. Kopiera andra ingen bra deal.
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt