Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag glömmer så lätt bort vad du gjort

Jag glömmer så lätt bort vad du gjort
Hon är fortfarande arg
Och du har glömt allt
Jag skrattar åt allt du säger
Fast jag vet
Att jag inte borde
Jag tvingas välja
Fast jag inte kan
Måste ljuga när hon frågar
För jag skäms
Borde ju inte tycka om dig
Inbillar mig att du vill
som jag vill
men du kan aldrig få veta
Jag tror alla egentligen förstår
Men alla är tysta
Och jag förnekar allt
Kanske då kan det försvinna




Fri vers av Emilia23
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-17 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia23