Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se där ja...

Han promenerar i stan Frej
ser en tös så grann tar mod till sig...
Går fram och sa:
- Jag tilltalar dig ja´!
Hon sa: -Du tilltalar ej alls mig...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-17 16:38



Bookmark and Share


  ULJO
Sorry
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt