Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blickar norrut

 

ångdraperier
stiger upp från älvfåran
tövinterns smältis




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-18 12:26



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Häller med Lena - jag kan känna och höra väderleken i din text !
2020-01-19

    Lena Staaf VIP
Effektfull bild!
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg